lördag 20 oktober 2012

Att vara vuxen

Kvällsunderhållning en lördagkväll för hästnördar: putsa grimmor och träns. :) nu doftar det läder i hela köket. :)

Kan inte fatta hur man kunde springa på krogen jämt på helgerna förut. Taxin är dyr, krogarna fulla med fulla idioter och så mår man som man förtjänar dagen efter, vare sig man har druckit eller inte. Antingen är man bakis eller så lider man av uttorkning och sömnbrist. Lägg till muskelvärk från allt dansande på det så kan man ju fråga sig varför man över huvudtaget går ut på krog.

Nå, omväxling förnöjer heter det ju... Även jag festar lite då och då... Om typ tre gånger per år räknas. ;) resten av tiden blir det inte en droppe... Vill inte ha vin till maten etc. heller, tycker det är godare med läsk om man vill lyxa till det. I tonåren var festa bland det roligaste som fanns... Tacka fan för att man blir vuxen till slut. :P

Minns när jag var liten, jag älskade att leka i sandlådan på den tiden... Och kommer ihåg när jag sa att jag ALDRIG skulle sluta med det, trodde jag omöjligt skulle sluta tycka om det... Och hur många gånger har jag gjort det de senaste 20 åren? Haha jadu.... Inte ens med barn kan jag säga! :) sen när man blev äldre var det, som för så otroligt många andra, musik, fester och killar som gällde.

Men hästarna - de har alltid funnits där. Och de är nog det enda som följt mig genom livet och som jag aldrig har och aldrig kommer att tröttna på. Därför sitter man här en lördagkväll, som vilken lördagkväll som helst, och putsar läder. Och även om jag var frisk hade jag varken lekt i sandlådan eller varit ute och festat.

Den största fördelen med att vara vuxen måste ju ändå vara möjligheten att välja vilket liv man vill leva. Och jag har helt klart valt mitt. Med min man, min dotter och tre alldeles underbara hästar. <3

1 kommentar:

  1. Vi hade läderputs som fredagsnöje vi :P Å bra mådde man i morse då man vaknade :D

    //Catta

    SvaraRadera